Washington DC

Egy ev az USA-ban

Friss topikok

  • Dórika anya,Ildi: Szia Adri! Csak nem szűnt meg ez a blog??? Május óta csak várjuk a történéseket..... (2009.10.20. 15:32) Eletjel
  • Pizsi: Tisztára mint egy film :) Veled mindig történik valami! Kicsit Cool-Túra érzésem volt :))) (2009.04.14. 20:00) Hetvege NC-ben
  • peterfiadrienn: @midtownhm: Nem mondod. Mit vartam? Talan,hogy kisebb aranyban talalhatoak meg. De egyebkent nin... (2009.04.08. 23:41) Pszichopatak?!
  • Pizsi: Szia világjáró! Azt nem gondoltam volna, hogy nem tudod elképzelni az életed NY-ban :) megnéztem a... (2009.02.19. 22:15) Valentin nap
  • Gabeman: Szia! fergeteges buli volt azt láttuk! íííííííííííörülök, hogy jól sikerült!!!! (2009.02.11. 03:01) Megunnepeltuk a 25. szulinapom:)

Linkblog

Szoval oktober 31.

2008.11.03. 00:18 - peterfiadrienn

Nahat a buli isteni volt:) Jo volt mar vegre kicsit kimozdulni.Beahoz mentem,ott talalkoztunk a lanyokkal.Egyedul nekem volt meg a jelmezem,igy kicsit sokaig tartott mig ok elkeszultek de vicces volt.Dorinka es Ivettnek van kocsija,igy kocsokaztunk kicsit a varosba,elemntunk Dori host szuleihez,hogy keressunk meg jelmezeket.5 gyerek van ott nagyon durva,bar nagyobbak es igy igazabol sofort jatszik egesz heten.Szoval vegre mindenki elkeszult es elindultunk Georgetownba.Persze alig lehetett parkolohelyet talalni igy kicsit furikaztunk a belvarosban.Majd 1 orat setaltunk a tomegbe es vegul a Peppor Moonban kotottunk ki.Az emberek olyan furcsa es vicces jelmezekben voltak.Szoval reggelig ott tancoltunk.Talalkoztam egy sraccal,vele beszelgettem egesz este.Indiabol szarmazik es az unokatestvere Mexicoi kicsit furi csalad szamomra:) mind1 jofej volt csak kicsit nyomulos,igy kozoltem,hogy szivesen beszelgetek vele,de ne erjen hozzam.Azt mondta vicces lany vagyok.  Valasz:Koszi tudom:)

 

Szoval kiraly volt,sokat nevettem rajta es fizette az egesz esti fogyasztasom. De nem ittam nagyon.Itt valahogy nem nagyon hianyzik az alkohol egy bulibol:)

 

szombaton reggel 9-re mentem suliba,ami most is nagyon jo volt.Kaptunk hazifeladatot:5 hetunk van,hogy baratot szerezzunk magunknak.A tanar tippeket adott milyenek az itteni fiuk.A thai kiscsaj teljesen bezsongott es egybol rengeteg kerdese lett: Az gaz ha en kerem el a szamat?,Furcsa ha en hivom fel eloszor a fiut?........... Keszen voltam tole,nagyon akar maganak itt baratot:) o volt Csiki Thaifoldrol

Suli utan kristinaekkal mentunk Virginiaba Pumpkin fesztivalra.Jo volt nagyon,volt egy kis allatkert tanyai allatokkal,jatszoter jo kis jatekokkal.Este 11 korul ertunk haza,kicsit elfaradtam.

Ma pedig bementunk a lanyokkal a varosba.Felmentunk a Washington Monumentbe.Gyonyoru a kilatas onnan,az egesz varost be lehet latni.Es ott van rogton mellette a Lincol memorial,ahol a Hair egyik jelenete is jatszodott.Furcsa eloben latni ezeketa  dolgokat:)Es mostmar egesz konnyen tajekozodom.Mar alig varom,hogy vezethessek,csak nincs kocsi:(nagyon hianyzik.Mar nezegettem a honlapokat,annyira nem dragak itt az autok,de nem hiszem,hogy vesznek egy autot nekem:( Igazabol nem rossz a buszos kozlekedes,de este 6 fele mar sotet van es nem tudok sehova menni,mert olyankor mar nem nagyon szeretek busszal jarni es altalaban akkor vegzek,utana tudnek csak elemnni,de majd remelem megoldodik ez is:)

A bejegyzés trackback címe:

https://adriennpeterfi.blog.hu/api/trackback/id/tr62746623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saby 2008.11.06. 18:19:20

hat orulok, h jot buliztal Hugicam!bar gyanus ez nekem, h ennyire keves alkoholt fogyasztasz :)!


süti beállítások módosítása