Washington DC

Egy ev az USA-ban

Friss topikok

  • Dórika anya,Ildi: Szia Adri! Csak nem szűnt meg ez a blog??? Május óta csak várjuk a történéseket..... (2009.10.20. 15:32) Eletjel
  • Pizsi: Tisztára mint egy film :) Veled mindig történik valami! Kicsit Cool-Túra érzésem volt :))) (2009.04.14. 20:00) Hetvege NC-ben
  • peterfiadrienn: @midtownhm: Nem mondod. Mit vartam? Talan,hogy kisebb aranyban talalhatoak meg. De egyebkent nin... (2009.04.08. 23:41) Pszichopatak?!
  • Pizsi: Szia világjáró! Azt nem gondoltam volna, hogy nem tudod elképzelni az életed NY-ban :) megnéztem a... (2009.02.19. 22:15) Valentin nap
  • Gabeman: Szia! fergeteges buli volt azt láttuk! íííííííííííörülök, hogy jól sikerült!!!! (2009.02.11. 03:01) Megunnepeltuk a 25. szulinapom:)

Linkblog

Megjott;)

2008.11.27. 04:12 - peterfiadrienn

AAAAAAAAAAAAAA megjott a laptopom,hat tok cuki.kb. akkor mint egy A5-os lap:) nagyon cuki azt hiszem konnyu lesz cipelnem barhova:)

Nos azt hiszem szombaton irtam azota igazabol nem tortent sok minden azon kivul,hogy rablok jartak nalunk.Azt hisszuk akkor mentek el mikor kinyitottukaz ajtot.A legszomorubb,hogy Kristina Laptopjat vittek el amin az osszes munkaja volt amit valaha csinalt;( nagyon sajnalom szegenyt.Illetve a tv-ta  nagyszobabol.Ma kicsit hianyzott,foleg Coletteneka Noggin mese csatorna (mikor eloszor lattam azt mondtam te jo eg milyen mesecsatorna ez,tiszta idiota mesek,de mara megszerettem:) Mesek 2 ev alattiaknak (pont nekem valo:)

No mind1

Szoval holnap halaadas lesz.Igazabol unnep,hogy egyunk.Arrol szol,hogy eszunk amennyit tudunk! Delben itthon lesz kaja,3 orara megyunk Virginiaba Paul testverehez.Hat az izgalmas lesz,jo sokan leszunk ott.:)

Hetvegen meg Dori csaladja elmegy otthonrol,szoval a terv,hogy en ott alszom eselmegyunk bulizni.Remelhetoleg olyan jol sikerul mint mult hetvege es ingyen fogyasztunk:)oda vannak a magyarokert:) vagy csak mi vagyunk ilyen baratsagosak nem tudom:)

Az este legvicessebb resze az volt mikor Dori kert egy pohar vizet mert o vezetett en pedig kis tequilat es mind a ketten kaptunk 2 dl-t! o vizet en tequilat:) Persze nem ittam meg, de azert ertekeltem a kedvesseget:)

azt hiszem most ennyit meselek.Akarok menni korulnezni a varosba de sajna hideg van szoval most csak szorakozunk es februarban ha jon a jo ido megyek majd mindefele!:)

 

Mar alig varom,Tok szep muzeumok vannak,jo vidampark.............. Izgatott vagyok:)

A bejegyzés trackback címe:

https://adriennpeterfi.blog.hu/api/trackback/id/tr58790707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saby 2008.11.28. 17:05:54

hat en ehhez a tequilas storyhoz mar nem merek hozzaszolni, mert a Gabi bacsi meg megszol :) :) :) viccelek... hianyzol am... Puszka


süti beállítások módosítása