Washington DC

Egy ev az USA-ban

Friss topikok

  • Dórika anya,Ildi: Szia Adri! Csak nem szűnt meg ez a blog??? Május óta csak várjuk a történéseket..... (2009.10.20. 15:32) Eletjel
  • Pizsi: Tisztára mint egy film :) Veled mindig történik valami! Kicsit Cool-Túra érzésem volt :))) (2009.04.14. 20:00) Hetvege NC-ben
  • peterfiadrienn: @midtownhm: Nem mondod. Mit vartam? Talan,hogy kisebb aranyban talalhatoak meg. De egyebkent nin... (2009.04.08. 23:41) Pszichopatak?!
  • Pizsi: Szia világjáró! Azt nem gondoltam volna, hogy nem tudod elképzelni az életed NY-ban :) megnéztem a... (2009.02.19. 22:15) Valentin nap
  • Gabeman: Szia! fergeteges buli volt azt láttuk! íííííííííííörülök, hogy jól sikerült!!!! (2009.02.11. 03:01) Megunnepeltuk a 25. szulinapom:)

Linkblog

Nem hittem el

2008.12.13. 00:30 - peterfiadrienn

 

Ez a het is eltelt es ismet pentek van,ami azt jelenti,hogy jon a takaritono. Rola fog szolni a  story:)

Szoval tegnap elott itt volt Pesti,akinek multkor tudomasara hoztam,hogy szeretem a magyar zacskos levest es csodak csodajara neki mindig van.Igy mikor jon hoz nekem egy-egy darabot.Szoval ma hazajottunk a setabol Colettel es nagy nehezen sikerult levetkoztetnem ugy,hogy ne keljen fel kozben igy tovabb aludt(persze nemsokaig).Lenyeg amig aludt megcsinaltam a levest es persze Sophiat  (mai napig nem vagyok benne biztos,hogy igy hivjak,mintha multkor Szilvianak szolitottak volna,nem tudom na mind1) is megkinlatam.Igy kozosen leultunk es kozben beszelgettuk.

A story lenyege,hogy milyen nehez itt a megelehetes a rossz gazdasagi helyzetbe,mire kiderult,hogy havi $5000 keres (persze kemenyen dolgozik), csak szamoljatok at! Teljesen ledobbentem,mondom neki az tok sok.

Valasz: Nem rossz de tudod elmegy sok a hitelek kifizetesere (5 haloszobas haza van, de minek?) nem akartam mondani,hogy te legalabb ki tudod fizetni a felvett hitelt,sok embernek az sem megy,mas orszagban.

Igazabol a lenyeg teljesen le vagyok dobbenve.

Lehet kene itt tanulnom vmit.Itt is kemenyen dolgoznak az emberek mint otthon,de itt legalabb megfizetik oket.

Amugy talaltam egy sulit ami erdekelne,de majd utanna kell jarnom;)

Nem ertem miert akarok egyfolytaban tanulni,de rengteg az energiam.Az angol konyvet mar vegig vettem pedig meg felenel sem tartunk:)Mi tortenhetett velem?

Holonap lesz a zaro vizsgam.Ugyanis 10 osztalyos es en most megyek az 5.-beszerintem ez eleg konnyu volt,de nem szolom el magam.Igazabol meg egyet fizet a csalad aztan jon a sporolas a nyelvorakra:)

Teljesen jo,minden hetvegem szabad,mert hetkoznap ``kemenyen`` dolgozom napi 10 valamikro 12 orakat;) ez igaz,de annyira nem kemeny,bar pentekre a baba is es en is elfaradunk. Ma peldaul egesz nap visitott,de az az igaz suketito vekony hangon valo visitas.AAAAAAAAAAAAAAAAA majdnem szetrobbant a fejem,igy vissza visitottam neki,hogy tudja milyen erzes.Erdekes modon elhallgatott:)

megyek olvasok.Elkezdtem a Harry pottert, nehol hianyos a story a nyelvi nehezsegek miatt,de Dori olvasta igy ki tudja egesziteni.

megyek folytatom

A bejegyzés trackback címe:

https://adriennpeterfi.blog.hu/api/trackback/id/tr65819973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Musti 2008.12.18. 10:55:03

Nem értelek mit akarsz állandóan tanulni!!! Örülj, hogy már nem kell, én már teljesen ki vagyok, úgy várom hogy vége legyen! :) Jó kislány legyél ám nekem ;) ! Pusz


süti beállítások módosítása