Washington DC

Egy ev az USA-ban

Friss topikok

  • Dórika anya,Ildi: Szia Adri! Csak nem szűnt meg ez a blog??? Május óta csak várjuk a történéseket..... (2009.10.20. 15:32) Eletjel
  • Pizsi: Tisztára mint egy film :) Veled mindig történik valami! Kicsit Cool-Túra érzésem volt :))) (2009.04.14. 20:00) Hetvege NC-ben
  • peterfiadrienn: @midtownhm: Nem mondod. Mit vartam? Talan,hogy kisebb aranyban talalhatoak meg. De egyebkent nin... (2009.04.08. 23:41) Pszichopatak?!
  • Pizsi: Szia világjáró! Azt nem gondoltam volna, hogy nem tudod elképzelni az életed NY-ban :) megnéztem a... (2009.02.19. 22:15) Valentin nap
  • Gabeman: Szia! fergeteges buli volt azt láttuk! íííííííííííörülök, hogy jól sikerült!!!! (2009.02.11. 03:01) Megunnepeltuk a 25. szulinapom:)

Linkblog

2008 vege,2009 kezdete

2009.01.01. 18:01 - peterfiadrienn

Eloszor is Boldog Uj Evet mindenkinek!!!!

Tegnap a nagy keszulodesben olvastam Zsuzsi es Mustikam blogjat.oszinten szolva nagyon elvezem olvasni, imadom ahogy irnak:) szoval evvegi osszegzest vegeztek.nagyon jo otletnek tunt igy kicsit az este folyaman en is elgondolkodtam mi is tortent velem 2008-ban. hat eleg siralmasan kezdodott mert nem sok dolog jutott eszembe. Majd kicsit jobban belemelyedtem a gondolkodasba es egesz sok mindent talaltam az emlekeim kozott:)Osszegezve 2008-at egy jo ev volt,ennel jobbat nem is kivanok:) A tavalyi evben igen nagyra toro almaim voltak,csak jottek az otletek mit kene csinalni,de valahogy soha nem jutottam ela  megvalositasig es ez elkeseritett.De,hogy kijottem ide egy gyerekkori almom valora valt,igy leszallok a fellegekbol es kis leptekben probalom almaimat megvalositani. Ugyanis ha egyszerre sokat vagy mindent akarok,soha nem lesz belole semmi!

Szoval igy inditom az uj evet.Ennek elso lepese az volt nem tettem fogadalmat,eddig sajna egyik evben sem tudtam betartani,szoval ha nem tudom betartani minek tegyek:)Szoval csak elveztem az estet.Talan soha nem volt meg ilyen szilveszterem.Hazibulit csaptunk,komoly 6 fovel,de ha belegondolok szamomra a legkedvesebb 6 fo volt itt. Persze Dorikam hianyzott nagyon.Hivtam is ejfel kornyeken de ugy tunik elaludt,szoval hetvegen unnepelunk ha hazajon:)

Tehat 6 fo:Kathrin,Jamie (Kristina novere es a ferje), Jamie (srac aki Thaifoldon el),Chris (az o testvere) es persze a legkedvesebb par kristina es Paul.Igy unnepeltuk a szilvesztert.Ultunk az asztal korul es csak beszelgettunk.(persze voltak dolgok amiket nem ertettem,de megallitottam a beszelgetest,idot kertem es magyarazatot,na az mit jelent).Altalaban szleng duma volt,storyba belefuzve amiket Jamie Thaifoldon elt meg.

Iszogattunk,ettunk.Imadom ezt a szokast itt.a kaja csak ilyen eloetel volt vagyis sajt.Tobbfele sajt izlesesen feltalalva es crackers hozza.csak az olivabogyo hianyzott szamomra de legkozelebb azt is veszunk:) szoval eszegettunk,iszogattunk es jokat nevettunk.Majd jott az ejfel, neztuk a Tv-ben mi torteni new Yorkban es veluk egyutt szamoltunk vissza.majd jott a Happy New year!!----angolul,magyarul es kinaiul.Ugyanis az egyik srac azt hiszem Brandon o Kinaban el.szoval megtanultam kianiul a boldog uj Evet,de sajna nem tartott sokaig,mert mara elfelejtettem:)

Majd tancoltunk kicsit,betettuk sokszor az egyik kedvenc szamomat: Journey-Don`t stop believen es 1 ora fele elmentek haza.Jamie,kathrin faradt volt.A masik Jamie pedig ma visszautazott Thaifoldre.Emlitette majd latogassam meg.Hat sose voltam meg Thaifoldon de szivesen megyek, Miert ne?

A bejegyzés trackback címe:

https://adriennpeterfi.blog.hu/api/trackback/id/tr86851913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peterfiadrienn 2009.01.01. 18:05:50


Senki ne higgye,hogy a csaladom es a barataim nem hianyoztak tegnap este NAGYON-NAGYON-NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!


Szeretlek benneteket:)

Musti 2009.01.02. 14:16:06

Szia Drága!
Neked is Boldogságos Új Évet! Én átaludtam a szilvesztert képzeld, iszonyat nagy party-arc vagyok :)
Nem is tudom mit kívánhatnék Neked, úgy tűnik minden szuper nálad/veled, szóval asszem azt kívánom csak így tovább :) Pusz


süti beállítások módosítása