Washington DC

Egy ev az USA-ban

Friss topikok

  • Dórika anya,Ildi: Szia Adri! Csak nem szűnt meg ez a blog??? Május óta csak várjuk a történéseket..... (2009.10.20. 15:32) Eletjel
  • Pizsi: Tisztára mint egy film :) Veled mindig történik valami! Kicsit Cool-Túra érzésem volt :))) (2009.04.14. 20:00) Hetvege NC-ben
  • peterfiadrienn: @midtownhm: Nem mondod. Mit vartam? Talan,hogy kisebb aranyban talalhatoak meg. De egyebkent nin... (2009.04.08. 23:41) Pszichopatak?!
  • Pizsi: Szia világjáró! Azt nem gondoltam volna, hogy nem tudod elképzelni az életed NY-ban :) megnéztem a... (2009.02.19. 22:15) Valentin nap
  • Gabeman: Szia! fergeteges buli volt azt láttuk! íííííííííííörülök, hogy jól sikerült!!!! (2009.02.11. 03:01) Megunnepeltuk a 25. szulinapom:)

Linkblog

A het esemenyei

2008.09.26. 15:28 - peterfiadrienn

Hat ez a het is elmult.A kommentekhez szolok hozza elsokent.

Zsuzsi: Gratulalok a Szilvieknek,hogy kisfiu lesz.Biztos nagyon edes es vagany kisrac lesz belole. Majd megnezem milyen vagany ruhak vannak itt:)

Musti:Nem irigyellek a munkaert.Ez a munka sem egyszerubb,mert mikor eleg volt akkor nem hagyhatom itt jelszoval,bocsi mar kicsit faradok es meguntam:)De szeretek vele lenni es soha nem unatkozom mellette.:)

Nita: Remelem nagyon jol sikerult a nyaralas es kerlek irj mi van veled (maganeletedre vagyok kivancsi:)

szoval a het esemenyei:

A heten nem nagyon voltunk sehol,mivel Kristinanak hataridos munkaja volt,amit vasarnap kapott es keddre le kellett adnia,igy egesznap en voltam a babaval.Hetfo este Kristina anyukaja is atjott segiteni,mert Colette ezen a heten nem igazan alszik.Valami baj van a gyomraval es egesz ejszaka sir,nappal is alaig alszik es nem nagyon eszik szoval ezen a heten mindenki kifaradt.Szoval,hogy ne zavarjuk Kristinat egyik nap elindultunk setalni Colettal ketten.Egeszen a 2. utcaig jutottunk es addig is vegig visitotta az utat,szoval hazajottem vele,mert nem tudtam mit kezdeni az utcan vele.Masnap Ildiko nenivel vigyaztunk ra.Nagyon jo volt,olyan igazi anyuka tipus.Megmutatta egyes dolgokat,hogy szerencsesebb csinalni,sokat beszelgettunk.Majd elindultunk a varosba ketten Colettal,mert elfogyott a kajaja.Szuper volt,mert az elso 5 percben sirt majd elaludt szoval nem kellett visszafordulni,na de eltevedtem.Itt egyik utca sem parhuzamos a masikkal,raadasul olyan nevek vannak,hogy nem tudsz kiigazodni,szoval fasza volt.Egy ido utan vegre talalkoztam emberekkel az utcan.Egy hazaspar eppen diszitette a hazat es megkerdeztem oket.Nem kell mondanom,hogy pont a masik iranyba kellett volna mennem.Jo kis seta volt.Szerdan Kristina ismet dolgozott,de este mar nagyon faradtak voltunk es ehesek,szoval kimentunk egy Mexicoi etterembe kajalni.Meg soha nem kertek el a szemelyimet,talan egyszer otthon.Itt mindenhol,mindenkinek be kell mutatnia,ha alkoholt ker.szoval nagyon jot ettem es a desszert.Nem tudom a nevet,de valami mennyei volt.Jol ereztuk magunkat.Paul forditgatott 1-2 dolgot aztan Kristina mondta neki ugy beszel magyarul mint a Ghettoban az emberek angolul,tehat `szarul`.Igazabol sok olyan szo van,ami naluk vicces,nalunk nem nagyon.Pl.Cheese.Elkezdtek nevetni mikro ezt a szot hasznaltak es lattak,hogy en nem nevetek erre Paul leforditotta:Sajt!Koszi ezt en is tudtam,csak mi ezen nem szoktunk nevetni.Azota ezzel szivatjak szegenyt.Mult szombaton elmentunk az allatkertbe es leultunk kajalni.Vmi nagyon rossz sajtburgert ettem.Ugy nezett ki,hogy hamburger zsemle(hidegen) es beleteve 2 db,hangsulyozom 2 db lapkasajt.szerintetek?Szoval megettem Kristina sultkrumplijat(Biztos orult nekem)Jah a story.Ott voltak Kathrinek,meg Jamie unokatestvere.1-2 dologra mondtam mar,hogy ez Magyarorszagon nincsen...... Erre Kristina megkerdezi,tudod mi az a French fries.Mindenki elkezdett szakadni a rohogestol es megkerdeztek tole.Te mit gondolsz a holdon lakik.Hozzam forult jamie: egyebkent enni szoktatok?szegeny Kristinat egesz uton ezzel szivattak,pedig csak jot akart.Olyan erdeklodo tipus:)

szoval ezek voltak a het esemenyei. Ma ha minden igaz vacsorara megyunk a nem tudom en kihez es holnap delutan ha nem kell dolgoznia Salomenak elmegyunk megkukkantani az elnok rezidenciajat:)Remelem osszejon,bar az ido nem valami fenyes.Most eppen esik az eso:(

Vasarnap pedig kristina szulinapjat unnepeljuk,szoval holnap kell vennem vmi kis aprosagot:)

A gepem meg nincs meg,szoval rendszeresen sajna meg nem tudok irni,de remelem jovo hetre mar biztosan keszen lesz.

Pussz nektek majd jelentkezem

A bejegyzés trackback címe:

https://adriennpeterfi.blog.hu/api/trackback/id/tr29683147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pizsi 2008.09.26. 18:41:52

juj mennyi kaja :) én meg éhezek, immár 8.napja - de kitartok.
Itthon nincsen semmi különös...csak a szokásos. ha lesz valami izgi, mindenképp leírjuk! ;) puszi

Platti 2008.09.29. 10:42:20

Szia Drága!
Nálam megint a szokásos, de ne legyél ideges :-)
A kalóriákkal vigyázz, mert tudod, hogy ott még a víz is zsírból van :-)
Puszillak

Musti 2008.09.29. 12:49:42

Na jó, nem vagyok meggyőződve róla, hogy mindent értettem a beszámolódból:) pusz

KittiBoo 2008.10.02. 18:30:41

E-mailt mikor írsz?:)
Azért ötülök,h minden rendben, de kérlek ne írj ilyen sok e-mailt mert lassan külön gépet kell vennem a tárolásukra...
Na légyszi jelentkezz privátban is.Vigyázz magadra,mulass sokat.Csók


süti beállítások módosítása