Washington DC

Egy ev az USA-ban

Friss topikok

  • Dórika anya,Ildi: Szia Adri! Csak nem szűnt meg ez a blog??? Május óta csak várjuk a történéseket..... (2009.10.20. 15:32) Eletjel
  • Pizsi: Tisztára mint egy film :) Veled mindig történik valami! Kicsit Cool-Túra érzésem volt :))) (2009.04.14. 20:00) Hetvege NC-ben
  • peterfiadrienn: @midtownhm: Nem mondod. Mit vartam? Talan,hogy kisebb aranyban talalhatoak meg. De egyebkent nin... (2009.04.08. 23:41) Pszichopatak?!
  • Pizsi: Szia világjáró! Azt nem gondoltam volna, hogy nem tudod elképzelni az életed NY-ban :) megnéztem a... (2009.02.19. 22:15) Valentin nap
  • Gabeman: Szia! fergeteges buli volt azt láttuk! íííííííííííörülök, hogy jól sikerült!!!! (2009.02.11. 03:01) Megunnepeltuk a 25. szulinapom:)

Linkblog

Csak ki akartuk probalni!

2008.12.02. 14:32 - peterfiadrienn

Tegnap elmentunk vegre konditerembe.

Talaltam egyet ami havi $34-ba kerul cssak.Nagyon megorultem,mert altalaban ilyen $120 korul volt.Nos elmentunk,kitoltottuk a lapot.Mondtuk a csajoknak csak ki szeretnenk probalni.Oke persze.Igy gondoltuk vegeztunk es milyen kiraly ingyen lehet probalnia  konditermet.

Bementunk az oltozobe,mire a csaj utannunk jott es elkezdte magyarazni meg nem fizettunk.Jo akkor megbeszeltuk majd a vegen.

Elkezdtunk edzeni,ami igen vicces volt.Kb.5 perc utan mindenen kifaradtunk:) De tenyleg igyekeztunk igy eltotltottunk 1,5 orat a teremben.

Akartunk haza indulni es  acsaj akivel a penzrol beszeltunk sehol nem volt.Erre Dori okes csak menjunk el:)Indultunk kifele de nem tudta az ajtot kinyitni mire vmi hatso szobabol a csaj felbukkant.  Hi ladies are you done?we said:yes

Szoval bementunk az irodaba,ahol megfejtettuk nagy nehezen,hogy itt nincs napijegy,se havi berlet.Mindenkeppen vagy 1 vagy 2 evre be kell fizetned:)

a vegen persze kihozott a websiteon irt $34-bol $110-et.

Nagyszeru,persze nem keszultunk ennyi penzzel.Igy igen szanalmas modon el kellett magyaraznunk nincs nalunk annyi penz.

 

Rendes volt,mondta akkor pentekekn talalkozunk es akkor rendezzuk.

Szoval mostmar ha akarom ha nem minden honapban megyunk edzeni es automatikusan leszedik a kartyankrol a havi kedvezmenyes $34.

hihetetlen boldog vagyok :)

szoval ismetelten sikerult alkotnunk.

Ha vki veletlen errefele jar szoljon mert mehet kondizni:)

A bejegyzés trackback címe:

https://adriennpeterfi.blog.hu/api/trackback/id/tr33799756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Musti 2008.12.02. 16:14:21

MOndtam én, hogy S-es méretben fogsz hazajönni, ha így folyatatod tovább!!! :)


süti beállítások módosítása