Washington DC

Egy ev az USA-ban

Friss topikok

  • Dórika anya,Ildi: Szia Adri! Csak nem szűnt meg ez a blog??? Május óta csak várjuk a történéseket..... (2009.10.20. 15:32) Eletjel
  • Pizsi: Tisztára mint egy film :) Veled mindig történik valami! Kicsit Cool-Túra érzésem volt :))) (2009.04.14. 20:00) Hetvege NC-ben
  • peterfiadrienn: @midtownhm: Nem mondod. Mit vartam? Talan,hogy kisebb aranyban talalhatoak meg. De egyebkent nin... (2009.04.08. 23:41) Pszichopatak?!
  • Pizsi: Szia világjáró! Azt nem gondoltam volna, hogy nem tudod elképzelni az életed NY-ban :) megnéztem a... (2009.02.19. 22:15) Valentin nap
  • Gabeman: Szia! fergeteges buli volt azt láttuk! íííííííííííörülök, hogy jól sikerült!!!! (2009.02.11. 03:01) Megunnepeltuk a 25. szulinapom:)

Linkblog

Valentin nap

2009.02.16. 03:52 - peterfiadrienn

 Februar 14-e. Oszinten nem nagyon szeretem a valentin napot, viszont lanyok arra gondoltak ne toltsuk itthon a hetveget, csinaljunk valami programot.Peldaul utazzunk. Szoval megebszeltuk elugrunk Philadelphiaba. majd Dori eszebe jutott hamar ott vagyunk elugorhatunk New Yorkba is:)

szoval penteken elmentem vettem terkepet,majd korulneztem mi minden latnivalo van Phialdelpihiaba.Igaz New Yorkot nem neztem meg,mert nem nagyon tamogattam az otletet,hogy oda is menjunk.Egy nem volt hol aludnunk es ahoz kepest hosszu ut volt. New Yorkig 5 ora az ut.Nem hangzik soknak,de faraszto es az is volt.

Szoval Februar 14-en reggel 6-kor keltunk Dorival.Osszekszulodtunk es  indultunk Nikit felvenni.Nagyon jo erzes volt utazni,nem otthon ulni,uj helyet latni.Dori nagyon ugyesen es jol vezetett.Mivel koran indultunk igy eleg hamar Philadelphiaba ertunk.A foutcahoz kozel talaltunk egy parolotSzoval onnan gyalog indultunk tovabb.Idojaras egyszeruen pocsek volt.Fujt a szel,majdnem megfagytunk,de igen kitartoan setalgattunk a varosban. Vannak latnivalok,de oszinten szolva,egyikunk szivebe sem lopta be magat ez a varos.Egy igazi ghetto.

A kozeli muzeumok zarva voltak,igy jartunk.Igy setalgattunk a varosban,megneztuk a city hallt(nem nagy szam),Liberty Placet.Ami igazan tetszett az a Rocky lepcso volt.Nagyon vicces volt,ahogy mindenki rohant fel a lepcson.Mi is felfutottunk.Nem volt valami hosszu,de azert lefaradtunk;)philadelphiai varosnezesunk nem tartott sokaig.Delutan 2-kor mondtak a lanyok akkor most csinalhatnank valami,mondjuk menjunk New Yorkba.Meg mindig nem tamogattam az otletet.Se terkepunk,nincs hol aludnunk...... De mondtam,ha akarnak menni felolem menjunk,mind1.

Igy elindultunk new Yorkba. Kozben megalltunk piheno helyekenhogy felelesszuk magunkat.este 6 korul beertunk citybe.egeszen a lincoln Tunnelig tudtuk az utat,onnantol a szerencsekben biztunk illetve a tajekozodkepessegunkben.Mindktto bejott. Mentunk parkort a varosban,mire talaltunk egy tok jo parkolohelyet.A tablan irta,hogy este 7-ig nemlehet ott parkolni,de mi leparkoltunk mint a  tobbiek es megvartuk a 7 orat:)Dori felhivott egy magyar csajszit aki New Jerseyben aupair,Mono.Mono bejott velunk talakozni nagyon aranyos votl.szoval fel 8 fele elindultunk Time Squarere,kajaltunk egy Villa nevu olasz helyen. Itt kesse beegtem. Elindultam a mosdoba,de tul sokan alltak.A pultos szolt a szemetszedo fiunak es nekunk,akik vartunk ott,hogy a lenti mosdo is mukodik.A srac mondta kovessuk.En mentem utanna,atmentunk a konyhan,mar akkor kicsit erdekes volt mit keresek ott.Vegere kinyitott egy ajtot,ami egy tarolohelynek tunt 1 szekkel. Erdekesen raneztem ,nem igazan ertettem most mi van es mondtam neki igazabol nekem a mosdora van szuksegem.Mire elmosolyodott,ja a mosdora,akkor ne haragudjak menjek utanna.Igy kisebb kerulo utan eljutottam a mosdoba. De vegul sikerult elinteznem,hogy ne pisiljak be.

new Yorki turank setalgatassal telt.nagyon elveztuk bar rajottunk nem tudnank ott elni.Tul zsufolt nekunk.Jol erezzuk magunkat a mi ``kis`` varosunkban Washington DC-ben.

este 10-kor elindultunk haza es amekkora szerencsenk volt,nem kellett keringenunk a varosban,mert pont az alaguthoz vezeto kijaratnal parkoltunk:)Az ut hosszu volt,de nem aludtunk sehol es dori ugyesen vegig vezette,igy reggel 4-re megerkeztunk.

mai nap tortenese:alvas,alvas,alvas.......

A bejegyzés trackback címe:

https://adriennpeterfi.blog.hu/api/trackback/id/tr95945780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pizsi 2009.02.19. 22:15:58

Szia világjáró! Azt nem gondoltam volna, hogy nem tudod elképzelni az életed NY-ban :) megnéztem a Philadelphiai képeket is! Kérlek állítsd át a dátumot a fényképezőn :(
puszillak! írjál minél többet


süti beállítások módosítása